Capítol vint-i-un  d’Audiollibres i Relats, el teu podcast literari favorit.  Avui, per donar per acabada aquesta segona temporada d’aquest podcast  et torno a portar un dels meus autors preferits. Un dels millors narradors contemporanis i perquè no dir-ho, de tots els temps, ni més ni menys que el gran Stephen King.

Si t’agraden aquestes històries i vols estar informat de les noves publicacions, o saber molt més sobre el podcasting, no oblidis subscriure’t a la newsletter

Compártelo:

Facebook
Twitter
LinkedIn
El hombre que amaba las flores. STEPHEN KING - ABISMOfm

Índice de contenidos

STEPHEN KING

El mestre King ja va visitar aquesta casa aquesta mateixa temporada, el capítol quinze, amb el fantàstic relat «L’últim graó de la escala».

Stephen King és sens dubte l’escriptor de novel·les de terror, ficció sobrenatural, misteri, ciència-ficció i literatura fantàstica per antonomàsia.

Els seus llibres han venut més de 350 milions de còpies i la majoria han estat adaptats al cinema i a la televisió. Tot i que segueix sent una figura controversial, ja que molts ho infravaloren per acusar-lo de ser «comercial»

Ha publicat 64 novel·les, set sota el pseudònim Richard Bachman, i set llibres de no ficció.

Ha escrit, a més, al voltant de dos-cents relats, la majoria dels quals han estat recollits en deu col·leccions.

Si bé se’l coneix com un geni del gènere de terror, també aborda de manera regular tota mena de temàtiques i de gèneres que el converteixen en un literat amb majúscules.

L’amant de les flors


És un relat publicat per primera vegada a l’edició d’agost de 1977 de la revista de sexe Gallery.

Aquest relat va acabar formant part de la fantàstica antologia de King «Torn de nit».

La història comença narrant-nos un bell dia de maig en què coneixem el nostre protagonista, un home molt feliç que vol comprar flors a la seva estimada Norma. De les persones que s’hi creuen, alguns ho envegen, però amb una enveja sana. Tot sembla idíl·lic.

Tot i això moltes vegades les aparences enganyen i aquesta no és l’excepció. Les notícies de la ràdio anuncien un assassí en sèrie que acaba amb les víctimes armat amb un martell.

La resta, hauràs de descobrir-ho escoltant aquest fantàstic audiorelat que he produït especialment per a tu.

Contacte


Ets escriptorT’agradaria escoltar el teu relat ficcionat en aquest podcast?

Escriu-me i feu-me el teu relat a contacto@abismofm.com. Ajudeu-me a fer créixer aquest bonic projecte compartint a les xarxes socials o recomena’l als teus amics i familiars.

Per seguir-me, suggeriments, peticions o el que estimis oportú ho pots fer a través de Facebook a ABISMOfm o Twitter @abismofm.

Si t’agrada aquest relat i el programa subscriu-te al podcast sigui quina sigui la plataforma des de la qual ens escoltes, és totalment gratuït.

Si vols escoltar més relats pots fer-ho al podcast «Audiollibres i Relats»

¿Tens un podcast, un blog o un negoci a internet i vols donar-te a conèixer a la meva audiència? Vols assegurar-te la supervivència d’aquest projecte i ajudar en el seu creixement? Fes-te mecenes o patrocinador d’ABISMOfm. Des de 1,99€.Si vols escoltar l’anterior relat publicat aquí et deixo l’anterior capitol. . Espero que t’agradi.


Suscríbete a Audiolibros y Relatos en:

  

Notes del programa


NARRADORS:

Xavi Villanueva

MÚSICA DE LA INTRO: 

Partners in crime – Alexander Nakarada 

MÚSICA DEL RELAT:

Totes les músiques del relat pertanyen a la menbresia de Envato Elements.
Aprende a crear y editar tus propios audiorelatos desde cero

25
  • Cómpralo ahora y llévate un 50% de descuento en el Curso de Audacity.
    Adéntrate y domina los entresijos de los podcasts.
Accede a tu cuenta