L'últim graó de l'escala. STEPHEN KING - ABISMOfm

Compártelo:

Facebook
Twitter
LinkedIn
T2-E04

L’últim graó de l’escala. STEPHEN KING

Quinzè capítol, quart de la segona temporada d’Audiollibres i Relats, el teu podcast literari favorit. Avui, el l’últim capítol de l’any et presento a un mestre de la literatura fantástica en general, i en la de terror en particular així com un dels autors més venuts de tots els temps. L’incombustible i incomparable Stephen King. Un gran escriptor per a celebrar el Nadal i el cap d’any.

Si t’agraden aquestes històries i vols estar informat de les noves publicacions, o saber molt més sobre el podcasting, no oblidis subscriure’t a la newsletter

STEPHEN KING

Aquest prolífic autor, m’ha acompanyat durant infinitat d’hores de la meva vida, amb la seva imaginació inesgotable. 

Stephen Edwin King va néixer a Portland, Maine el 21 de setembre de 1947. 

Escriptor nord-americà de novel·les de terror, ficció sobrenatural, misteri, ciència ficció i literatura fantàstica. 

Els seus llibres han venut més de 350 milions de còpies i la majoria han estat adaptats al cinema ia la televisió. 

Ha publicat 64 novel·les, set sota el pseudònim Richard Bachman, i set llibres de no ficció. 

Ha escrit, a més, uns dos-cents relats, la majoria dels quals han estat recollits en deu col·leccions.

Es un autor amb un gran sentit de la narració, amb uns personatges molt ben dibuixats, obres molt corals i una capacitat extraordinaria per jugar amb els temors dels lectors.  

Si bé a la majoria de les seves històries utilitza el recurs del terror, també aborda de manera regular temàtiques com la infància, el racisme i la guerra, brindant un retrat social molt realista de la societat nord-americana.

L’últim graó de l’escala


Es podria dir que és un relat atípic de l’autor, en no ser de terror, ni misteri, ni fantasia, però els que hem llegit molt de King sabem que la seva visió dramàtica de la vida és molt rica i està molt present a les seves històries . 

Aquesta història és particularment commovedora.

Stephen King és un mestre en crear personatges tan entranyables i amb perfils psicològics tan clarament establerts, és una història tan bonica com trista i que ens deixa pensant en la força de les relacions entre germans i la facilitat amb què es poden trencar.

Un exitós però trist advocat reviu un episodi de la seva infància camperola després de rebre una carta de la seva germana Kitty.

La resta és millor que la descobreixis escoltant el relat. 

Et desitjo un bon Nadal en companyia dels teus éssers més estimats, així com una estupenda sortida d’any i una encara millor entrada al nou any, un 2023 que espero que et sigui molt profitós. 

Llarga vida al podcasting i llarga vida a la audioliteratura… ara també en català!

Contacte


Ets escriptorT’agradaria escoltar el teu relat ficcionat en aquest podcast?

Escriu-me i feu-me el teu relat a contacto@abismofm.com. Ajudeu-me a fer créixer aquest bonic projecte compartint a les xarxes socials o recomena’l als teus amics i familiars.

Per seguir-me, suggeriments, peticions o el que estimis oportú ho pots fer a través de Facebook a ABISMOfm o Twitter @abismofm.

Si t’agrada aquest relat i el programa subscriu-te al podcast sigui quina sigui la plataforma des de la qual ens escoltes, és totalment gratuït.

Si vols escoltar més relats pots fer-ho al podcast «Audiollibres i Relats»

¿Tens un podcast, un blog o un negoci a internet i vols donar-te a conèixer a la meva audiència? Vols assegurar-te la supervivència d’aquest projecte i ajudar en el seu creixement? Fes-te mecenes o patrocinador d’ABISMOfm. Des de 1,99€.Si vols escoltar l’anterior relat publicat aquí et deixo l’anterior capitol. . Espero que t’agradi.


Suscríbete a Audiolibros y Relatos en:

  

Notes del programa


NARRADORS:

Xavi Villanueva

MÚSICA DE LA INTRO: 

Partners in crime – Alexander Nakarada 

MÚSICA DEL RELAT:

Totes les músiques del relat pertanyen a la menbresia de Envato Elements.Aprende a crear y editar tus propios audiorelatos desde cero

25
  • Cómpralo ahora y llévate un 50% de descuento en el Curso de Audacity.
    Adéntrate y domina los entresijos de los podcasts.
Accede a tu cuenta