Vintè capítol d’Audiollibres i Relats, el teu podcast literari favorit. Avui et porto a un dels autors imprescindibles de la literatura universal de tots els temps. Per a molts, el pare de la literatura de terror. Avui toca una bona dosi de H. P. Lovecraft.

Si t’agraden aquestes històries i vols estar informat de les noves publicacions, o saber molt més sobre el podcasting, no oblidis subscriure’t a la newsletter

Compártelo:

Facebook
Twitter
LinkedIn
El ceremonial. H. P. LOVECRAFT - ABISMOfm

Índice de contenidos

H.P. LOVECRAFT

Avui toca un dels autors imprescindibles de la literatura universal de tots els temps. Per a molts, el pare de la literatura de terror. Avui toca una bona dosi de H. P. Lovecraft.

Howard Phillips Lovecraft va néixer a Providence, Rhode Island; el 20 d’agost de 1890. Més conegut com a H. P. Lovecraft, va ser autor de novel·les i relats de terror i ciència ficció.

Se’l considera un gran innovador del conte de terror, al qual va aportar una mitologia pròpia —«els Mites de Cthulhu»—, desenvolupada en col·laboració amb altres autors i encara vigent.

La seva obra constitueix un clàssic de l’horror còsmic, un corrent que s’aparta de la temàtica tradicional del terror sobrenatural –satanisme, fantasmes–, incorporant elements de ciència ficció com ara races alienígenes, viatges en el temps o existència d’altres dimensions.

El cerimonial


Tot i que Lovecraft va escriure aquest relat a l’octubre del 1923, no veuria la llum fins al gener del 1925, més d’un any després. Va ser publicat a la revista Weird Tales.

El text té un ritme pausat que contribueix a crear una atmosfera d’inquietud que es trenca a la conclusió del relat amb una revelació horrible que deixa el protagonista pertorbat.

Aquest relat és el primer que l’autor ambienta a la localitat fictícia de Kingsport, que tindrà un paper preeminent a diverses de les seves altres obres.

Pots escoltar aquest relat en castellà al podcast germà «Audiolibros y Relatos», en el seu capítol número 125.

Fins al proper programa… llarga vida al podcasting i llarga vida a l’audioliteratura!! Ara també en català.

Contacte


Ets escriptorT’agradaria escoltar el teu relat ficcionat en aquest podcast?

Escriu-me i feu-me el teu relat a contacto@abismofm.com. Ajudeu-me a fer créixer aquest bonic projecte compartint a les xarxes socials o recomena’l als teus amics i familiars.

Per seguir-me, suggeriments, peticions o el que estimis oportú ho pots fer a través de Facebook a ABISMOfm o Twitter @abismofm.

Si t’agrada aquest relat i el programa subscriu-te al podcast sigui quina sigui la plataforma des de la qual ens escoltes, és totalment gratuït.

Si vols escoltar més relats pots fer-ho al podcast «Audiollibres i Relats»

¿Tens un podcast, un blog o un negoci a internet i vols donar-te a conèixer a la meva audiència? Vols assegurar-te la supervivència d’aquest projecte i ajudar en el seu creixement? Fes-te mecenes o patrocinador d’ABISMOfm. Des de 1,99€.Si vols escoltar l’anterior relat publicat aquí et deixo l’anterior capitol. . Espero que t’agradi.


Suscríbete a Audiolibros y Relatos en:

  

Notes del programa


NARRADORS:

Xavi Villanueva

MÚSICA DE LA INTRO: 

Partners in crime – Alexander Nakarada 

MÚSICA DEL RELAT:

Totes les músiques del relat pertanyen a la menbresia de Envato Elements.
Aprende a crear y editar tus propios audiorelatos desde cero

25
  • Cómpralo ahora y llévate un 50% de descuento en el Curso de Audacity.
    Adéntrate y domina los entresijos de los podcasts.
Accede a tu cuenta