Capítol vuité de la primera temporada d’Audiollibres i Relats, el teu podcast literari favorit. Avui, per començar aquest nou any 2022, tot just acabar d’estrenar, et porto a un dels genis de l’humor, en tots el gèneres, tant en la literatura, com al cinema, al teatre… et deixo amb l’incomparable i inimitable Woody Allen. 

Si t’agraden aquestes històries i vols estar informat de noves publicacions, o saber molt més sobre podcàsting i audiollibres, no oblidis subscriure’t a la newsletter.

Compártelo:

Facebook
Twitter
LinkedIn
El conte del llunàtic. WOODY ALLEN - ABISMOfm

Índice de contenidos

WOODY ALLEN

Saps qui és Woody Allen? Segurament sí. Si no avui t’ho presento. Som-hi amb aquest primer capítol de l’any. Espero que sigui del teu gust.

Woody Allen és per a molts, entre els quals m’incloc, un dels cineastes i guionistes més grans de la història del cinema. Encara que tant el seu cinema com la seva persona, sempre han estat força controversials.

Allan Stewart Königsberg, més conegut com a Woody Allen va néixer l’1 de desembre de 1935 al barri de Brooklyn, Nova York.

Reconegut com un dels cineastes més importants del segle XX i XXI.

Woody Allen és un mestre de la tragicomèdia, ja que sap barrejar com ningú la soledat de l’home contemporani i urbanita amb temes com l’amor, el sexe, la religió i, a la majoria de les seves pel·lícules, la ciutat de Nova York, per la qual no s’ha cansat mai de declarar el seu etern enamorament.

Guanyador de 21 premis Óscar i de 8 Globus d’Or, a més de diversos Bafta, i, sobretot, el Premi Príncep d’Astúries de les Arts, que li va ser concedit el 2002.

Allen és, sens dubte, un dels directors més premiats de la història del cine modern.

Com a escriptor ha publicat, a més de la majoria dels seus guions, peces literàries de gran qualitat per si mateixes, diverses novel·les i, sobretot, relats.

Del que s’ha publicat a Espanya destacaria dues fantàstiques antologies de contes com són, Sin plumas i Cómo acabar de una vez por todas con la cultura. 

El conte del llunàtic


Ossip Parks, un prometedor neurocirurgià travessa la pitjor crisi personal de la seva vida: encara que estima molt la seva dona, una intel·lectual sense massa corbes, pateix una irresistible atracció física cap a una noia espectacular, addicta a les compres i als talk shows de televisió. 

Woody Allen en el seu estat més pur. Desitjo que el gaudeixis.

Subscriu-te a el podcast i si vols escoltar molts més relats, però en castellà cerca Audiolibros i Relatos. No te’n penediràs.

Llarga vida al podcasting i llarga vida a la audioliteratura… ara també, en català

Contacte


Ets escriptorT’agradaria escoltar el teu relat ficcionat en aquest podcast?

Escriu-me i feu-me el teu relat a contacto@abismofm.com. Ajudeu-me a fer créixer aquest bonic projecte compartint a les xarxes socials o recomena’l als teus amics i familiars.

Per seguir-me, suggeriments, peticions o el que estimis oportú ho pots fer a través de Facebook a ABISMOfm o Twitter @abismofm.

Si t’agrada aquest relat i el programa subscriu-te al podcast sigui quina sigui la plataforma des de la qual ens escoltes, és totalment gratuït.

Si vols escoltar més relats pots fer-ho al podcast «Audiollibres i Relats»

¿Tens un podcast, un blog o un negoci a internet i vols donar-te a conèixer a la meva audiència? Vols assegurar-te la supervivència d’aquest projecte i ajudar en el seu creixement? Fes-te mecenes o patrocinador d’ABISMOfm. Des de 1,99€.Si vols escoltar l’anterior relat publicat aquí et deixo l’anterior capitol. . Espero que t’agradi.


Suscríbete a Audiolibros y Relatos en:

  

Notes del programa


NARRADORS:

Xavi Villanueva

MÚSICA DE LA INTRO: 

Partners in crime – Alexander Nakarada 

Aprende a crear y editar tus propios audiorelatos desde cero

25
  • Cómpralo ahora y llévate un 50% de descuento en el Curso de Audacity.
    Adéntrate y domina los entresijos de los podcasts.
Accede a tu cuenta