Capítol seté de la primera temporada d’Audiollibres i Relats, el teu podcast literari favorit. Avui, aprofitant aquestes dates nadalenques et porto un fantàstic relat d’un escriptor que per a la nostra desgràcia ens va deixar l’any passat, això sí, amb un llegat literari digne d’una llegenda de la literatura com ja és el meu estimat i respectat Carlos Ruiz Zafón.

Si t’agraden aquestes històries i vols estar informat de noves publicacions, o saber molt més sobre podcàsting i audiollibres, no oblidis subscriure’t a la newsletter.

Compártelo:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Leyenda de Navidad. CARLOS RUIZ ZAFÓN - ABISMOfm

Índice de contenidos

CARLOS RUIZ ZAFÓN

Fa més d’un mes que no publico cap capítol i vull discupar-me per això.

El primer, a mitjans d’octubre vaig tenir una mudança, amb tot el que això comporta i a més de tenir el podcast setmanal d’Audiolibros y Relatos, m’ha sortit una feina molt interessant vinculada als audiollibres, segueixo mantenint la meva feina a jornada completa… i que vols que et digui, que no dono per a més.

Havia plantejat aquest podcast com a quinzenal, però ara veig que, donades les circumstàncies, m’és totalment inasumible.

Pel que he pensat que és millor que intenti portar-te al menys, un capítol al mes. I si algún mes no hi puc, espero que no m’ho tinguis en compte.

Aprofitant l’avinentessa d’aquestes dates nadalenques, he decidit portar-te un bonic relat en forma de llegenda amb el Nadal com a rerefons.

Carlos Ruiz Zafón. Fa tan sols unes setmanes et vaig portar un altre gran relat seu, Gaudí a Manhattan en el que et vaig explicar alguns dels detalls més importants de la biografía del célebre autor barcelonés, pel que avui no redundaré.


Si no vas escoltar aquest relat, fes-ho, és súper recomenable.

Llegenda de Nadal


Extret de la seva imprescindible antología de contes «La ciudad de vapor» (2020), en aquest relat amb clares reminiscencies dickensianes, Zafón torna a portar-nos a aquesta Barcelona de boira, misteri y llegenda que tant ens va atrapar a L’ombra del vent i les seves posteriors seqüeles.

Una historia tan curta que, simplement, es millor que no et digui res més i la escoltis.

Si vols llegir el llibre «La ciudad de vapor» , o la tetralogía de «El cementerio de los libros olvidados», clica el seu enllaç pertinent o a la foto de portada per comprar-los a Amazon.

Si sents curiositat, aquest relat també el pots trobar narrat en castellà. Cerca Audiolibros i Relatos en qualsevol plataforma i dóna-li al play. 

Em trobaràs a Facebook i Twitter com ABISMOfm i a Instagram com xaviabismofm. 

T’espero aquí l’any que ve. Bon Nadal, bona entrada d’any i sobre tot i com sempre… Llarga vida al podcasting i llarga vida a la audioliteratura!

Contacte


Ets escriptorT’agradaria escoltar el teu relat ficcionat en aquest podcast?

Escriu-me i feu-me el teu relat a contacto@abismofm.com. Ajudeu-me a fer créixer aquest bonic projecte compartint a les xarxes socials o recomena’l als teus amics i familiars.

Per seguir-me, suggeriments, peticions o el que estimis oportú ho pots fer a través de Facebook a ABISMOfm o Twitter @abismofm.

Si t’agrada aquest relat i el programa subscriu-te al podcast sigui quina sigui la plataforma des de la qual ens escoltes, és totalment gratuït.

Si vols escoltar més relats pots fer-ho al podcast «Audiollibres i Relats»

¿Tens un podcast, un blog o un negoci a internet i vols donar-te a conèixer a la meva audiència? Vols assegurar-te la supervivència d’aquest projecte i ajudar en el seu creixement? Fes-te mecenes o patrocinador d’ABISMOfm. Des de 1,99€.Si vols escoltar l’anterior relat publicat, de l’autor, aquí et deixo l’anterior capitol. . Espero que t’agradi.


Suscríbete a Audiolibros y Relatos en:

  

Notes del programa


NARRADORS:

Xavi Villanueva

MÚSICA DE LA INTRO: 

Partners in crime – Alexander Nakarada 

Aprende a crear y editar tus propios audiorelatos desde cero

25
  • Cómpralo ahora y llévate un 50% de descuento en el Curso de Audacity.
    Adéntrate y domina los entresijos de los podcasts.
Accede a tu cuenta