Sisè capítol de la tercera temporada, vint-i-seté en el còmput total d’aquest humil podcast en el que et torno a portar a l’autor que va inaugurar aquest programa. Un dels autors catalans més respectats de tots els temps: l’incomparable Quim Monzó.

Si t’agraden aquestes històries i vols estar informat de les noves publicacions, o saber molt més sobre el podcasting, no oblidis subscriure’t a la newsletter.

Compártelo:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Gregor. QUIM MONZÓ - ABISMOfm

Índice de contenidos

QUIM MONZÓ

Quim Monzó va néixer a Barcelona l’any 1952.

Contista, novel·lista i articulista. Ha traballat com a dissenyador gràfic, traductor, cronista de guerra i col·laborador a la ràdio i a la televisió. 

Ha publicat un bon nombre de novel·les, contes i recopilacions d’articles. 

Ha estat traduït a més de vint idiomes i ha guanyat diversos premis literaris, entre els quals cal destacar el Premi Nacional de Literatura de la Generalitat de Catalunya i el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes.

Gregor


Aquest magistral conte és un dels tretze relats que conformen la antologia publicada l’any 1996 «Guadalajara», on Monzó tracta un dels seus temes predilectes: el tòpic de les relacions familiars.

El relat és un clar homenatge a «La Metamorfosi» de Franz Kafka, això sí, en un to totalment paròdic i amb l’humor negre al que ens té tan acostumats el bo de’n Monzó.

Com podràs comprovar en començar el relat, en l’obra original Gregor és un jove que un dia es desperta com a insecte. Al conte de’n Monzó passa a l’inrevés ja que és l’insecte qui es transforma en persona.

Avançar-te més seria avançar-te massa.

Fins al capítol que ve, llarga vida al podcasting i llarga vida a l’audioliteratura!! Ara també en català. 

Contacte


Ets escriptorT’agradaria escoltar el teu relat ficcionat en aquest podcast?

Escriu-me i feu-me el teu relat a contacto@abismofm.com. Ajudeu-me a fer créixer aquest bonic projecte compartint a les xarxes socials o recomena’l als teus amics i familiars.

Per seguir-me, suggeriments, peticions o el que estimis oportú ho pots fer a través de Facebook a ABISMOfm o Twitter @abismofm.

Si t’agrada aquest relat i el programa subscriu-te al podcast sigui quina sigui la plataforma des de la qual ens escoltes, és totalment gratuït.

Si vols escoltar més relats pots fer-ho al podcast «Audiollibres i Relats»

¿Tens un podcast, un blog o un negoci a internet i vols donar-te a conèixer a la meva audiència? Vols assegurar-te la supervivència d’aquest projecte i ajudar en el seu creixement? Fes-te mecenes o patrocinador d’ABISMOfm. Des de 1,99€.Si vols escoltar l’anterior relat publicat aquí et deixo l’anterior capitol. . Espero que t’agradi.


Suscríbete a Audiolibros y Relatos en:

  

Notes del programa


NARRADORS:

Xavi Villanueva

MÚSICA DE LA INTRO: 

Partners in crime – Alexander Nakarada 

MÚSICA DEL RELAT:

Totes les músiques del relat pertanyen a la menbresia de Envato Elements.

Aprende a crear y editar tus propios audiorelatos desde cero

25
  • Cómpralo ahora y llévate un 50% de descuento en el Curso de Audacity.
    Adéntrate y domina los entresijos de los podcasts.
Accede a tu cuenta