Cinquè capítol de la tercera temporada, vint-i-sisé en el còmput total d’aquest humil podcast en el que et torno a portar un dels escriptors de relats curts més respectats i valorats de tots els temps: el gran Roald Dahl. 

Si t’agraden aquestes històries i vols estar informat de les noves publicacions, o saber molt més sobre el podcasting, no oblidis subscriure’t a la newsletter.

Compártelo:

Facebook
Twitter
LinkedIn
La patrona (La mestressa) ROALD DAHL - ABISMOfm

Índice de contenidos

ROALD DAHL

Et recordo que de Dahl ja t’he dut al programa l’any passat els relats «L’home del sud» i «Xai al forn» que, per cert, si no els has escoltat encara, et recomano que ho facis ja que mereixen molt la pena.

Roald Dahl va ser un novel·lista, contista, poeta i guionista gal·lès d’ascendència noruega. 

Entre les seves obres més populars hi ha «Charlie i la fàbrica de xocolata», «James i el préssec gegant», «Matilda», «Les bruixes» i «Relats de l’inesperat», només per citar-ne algunes.

D’aquesta última obra, «Relats de l’inesperat» és d’on està extret l’inquietant relat que avui et porto.

La mestressa


«The Landlady». Publicat a The New Yorker, 28 de novembre de 1959.

Es tracta d’una història que comença amb to tranquil i que té una amenaça, també tranquil·la, que va creixent fins a arribar a un desenllaç tan sorprenent com irònic.

Billy Weaver, un jove i ingenu de disset anys, busca un lloc on poder passar la nit i troba un bed-and-breakfast que li sembla molt acollidor i on decideix entrar-hi.

Una dona de mitjana edat li obre la porta immediatament, com si li hagués estat esperant. 

Un cop a dins, Billy va descobrint a poc a poc que aquest lloc, a més d’acollidor i tremendament barat, és ple de misteri i que la seva amfitriona, a més de simpàtica, és força excèntrica.

Recordar-te també que si ho vols, pots trobar aquest relat narrat en castellà al podcast germà Audiolibros y Relatos. Allá porta per título, «La patrona» i el trabarás al capítol 81.

Fins al capítol que ve, llarga vida al podcasting i llarga vida a l’audioliteratura!! Ara també en català. 

Contacte


Ets escriptorT’agradaria escoltar el teu relat ficcionat en aquest podcast?

Escriu-me i feu-me el teu relat a contacto@abismofm.com. Ajudeu-me a fer créixer aquest bonic projecte compartint a les xarxes socials o recomena’l als teus amics i familiars.

Per seguir-me, suggeriments, peticions o el que estimis oportú ho pots fer a través de Facebook a ABISMOfm o Twitter @abismofm.

Si t’agrada aquest relat i el programa subscriu-te al podcast sigui quina sigui la plataforma des de la qual ens escoltes, és totalment gratuït.

Si vols escoltar més relats pots fer-ho al podcast «Audiollibres i Relats»

¿Tens un podcast, un blog o un negoci a internet i vols donar-te a conèixer a la meva audiència? Vols assegurar-te la supervivència d’aquest projecte i ajudar en el seu creixement? Fes-te mecenes o patrocinador d’ABISMOfm. Des de 1,99€.Si vols escoltar l’anterior relat publicat aquí et deixo l’anterior capitol. . Espero que t’agradi.


Suscríbete a Audiolibros y Relatos en:

  

Notes del programa


NARRADORS:

Xavi Villanueva

MÚSICA DE LA INTRO: 

Partners in crime – Alexander Nakarada 

MÚSICA DEL RELAT:

Totes les músiques del relat pertanyen a la menbresia de Envato Elements.

Aprende a crear y editar tus propios audiorelatos desde cero

25
  • Cómpralo ahora y llévate un 50% de descuento en el Curso de Audacity.
    Adéntrate y domina los entresijos de los podcasts.
Accede a tu cuenta