Divuitè capítol d’Audiollibres i Relats, el teu podcast literari favorit. Avui et porto a un autor que encara no havia passat per aquest humil podcast. Un dels autors catalans més venuts i traduïts de tots els temps. El gran Jaume Cabré.

Si t’agraden aquestes històries i vols estar informat de les noves publicacions, o saber molt més sobre el podcasting, no oblidis subscriure’t a la newsletter

Compártelo:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Balada. JAUME CABRÉ - ABISMOfm

Índice de contenidos

JAUME CABRÉ

Jaume Cabré és un autor català nascut a Barcelona al 1947. Cabré ha escrit guions de destacades series de la televisió com «Estació d’enllaç»

Llicenciat en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona, catedràtic d’ensenyament mitjà en excedència, és membre de la Secció Filològica de l’Institut d’Estudis Catalans. 

A més a més és professor de l’Universitat de Lleida. Durant molts anys va compaginar l’escriptura amb l’ensenyament.

Més endavant incorporà una nova faceta professional, la del guionatge televisiu i cinematogràfic. Des de fa molts anys es dedica íntegrament a la literatura.

La seva feina literària està centrada en la novel·la i el relat; però també ha publicat teatre i un parell de llibres de reflexió sobre l’escriptura i la lectura.

És autor de dues extraordinàries novel·les com són «Les veus del Pamano» i «Jo confesso».

Sens dubte, Jaume Cabré és un autor fonamental de la literatura contemporània. 

Balada


El conte tracta sobre la pena d’una dona, la Zorka, al perdre el seu fill a la guerra. 

Ens mostra el monòton dia a dia de la dona que deixa de cuinar i només plora i va a veure els cossos d’altres soldats i fills al riu Rzav, una zona prohibida al pas pel toc de queda controlat pels soldats «sense ànima ni religió».

Llarga vida al podcasting i llarga vida a l’audioliteratura!! Ara també en català

Contacte


Ets escriptorT’agradaria escoltar el teu relat ficcionat en aquest podcast?

Escriu-me i feu-me el teu relat a contacto@abismofm.com. Ajudeu-me a fer créixer aquest bonic projecte compartint a les xarxes socials o recomena’l als teus amics i familiars.

Per seguir-me, suggeriments, peticions o el que estimis oportú ho pots fer a través de Facebook a ABISMOfm o Twitter @abismofm.

Si t’agrada aquest relat i el programa subscriu-te al podcast sigui quina sigui la plataforma des de la qual ens escoltes, és totalment gratuït.

Si vols escoltar més relats pots fer-ho al podcast «Audiollibres i Relats»

¿Tens un podcast, un blog o un negoci a internet i vols donar-te a conèixer a la meva audiència? Vols assegurar-te la supervivència d’aquest projecte i ajudar en el seu creixement? Fes-te mecenes o patrocinador d’ABISMOfm. Des de 1,99€.Si vols escoltar l’anterior relat publicat aquí et deixo l’anterior capitol. . Espero que t’agradi.


Suscríbete a Audiolibros y Relatos en:

  

Notes del programa


NARRADORS:

Xavi Villanueva

MÚSICA DE LA INTRO: 

Partners in crime – Alexander Nakarada 

MÚSICA DEL RELAT:

Totes les músiques del relat pertanyen a la menbresia de Envato Elements.
Aprende a crear y editar tus propios audiorelatos desde cero

25
  • Cómpralo ahora y llévate un 50% de descuento en el Curso de Audacity.
    Adéntrate y domina los entresijos de los podcasts.
Accede a tu cuenta