Dissetè capítol d’Audiollibres i Relats, el teu podcast literari favorit. Avui et porto per segon cop a un geni de la literatura catalana contemporània com és el gran Sergi Pàmies.

Si t’agraden aquestes històries i vols estar informat de les noves publicacions, o saber molt més sobre el podcasting, no oblidis subscriure’t a la newsletter

Compártelo:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Fetus. SERGI PÀMIES - ABISMOfm

Índice de contenidos

SERGI PÀMIES

Sergi Pàmies, va nèixer a París, 26 de gener de l’any 1960. És un narrador, articulista de, traductor i crític de televisió català. 

És fill de la també escriptora Teresa Pàmies i del polític Gregorio López Raimundo

Pàmies va créixer a Gennevilliers, una zona amb forta població immigrant a la zona metropolitana de París. 

Aleshores, el retorn dels seus pares a Barcelona va fer que aprengués el català, que esdevindria la seva llengua literària. 

Entre el 1979 i el 1989 va treballar com a comptable, feina que va deixar per dedicar-se a l’escriptura tres anys després de la publicació del seu primer llibre, T’hauria de caure la cara de vergonya (1986), publicat amb Quaderns Crema

Fetus


Amb aquest recull titulada T’hauria de caure la cara de vergonya, Pàmies ens presenta tot un seguit de personatges: alguns neuròtics, altres babaus, un fins i tot encara no ha nascut. 

Són histories de l’absurd però que t’arrenquen un somriure dels llavis o fins i tot una riallada.

En “Fetus”, un fetus decideix que no neixerà fins que no torni el seu pare, ja que ell li ha dit ”no neixis fins que torni”. 

Espero que gaudeixis del relat tant com ho vaig fer jo narrant-ho i editant-ho per a tu.

Fins la setmana que ve, llarga vida al podcasting i llarga vida a l’audioliteratura!! Ara també en català.

Contacte


Ets escriptorT’agradaria escoltar el teu relat ficcionat en aquest podcast?

Escriu-me i feu-me el teu relat a contacto@abismofm.com. Ajudeu-me a fer créixer aquest bonic projecte compartint a les xarxes socials o recomena’l als teus amics i familiars.

Per seguir-me, suggeriments, peticions o el que estimis oportú ho pots fer a través de Facebook a ABISMOfm o Twitter @abismofm.

Si t’agrada aquest relat i el programa subscriu-te al podcast sigui quina sigui la plataforma des de la qual ens escoltes, és totalment gratuït.

Si vols escoltar més relats pots fer-ho al podcast «Audiollibres i Relats»

¿Tens un podcast, un blog o un negoci a internet i vols donar-te a conèixer a la meva audiència? Vols assegurar-te la supervivència d’aquest projecte i ajudar en el seu creixement? Fes-te mecenes o patrocinador d’ABISMOfm. Des de 1,99€.Si vols escoltar l’anterior relat publicat aquí et deixo l’anterior capitol. . Espero que t’agradi.


Suscríbete a Audiolibros y Relatos en:

  

Notes del programa


NARRADORS:

Xavi Villanueva

MÚSICA DE LA INTRO: 

Partners in crime – Alexander Nakarada 

MÚSICA DEL RELAT:

Totes les músiques del relat pertanyen a la menbresia de Envato Elements.
Aprende a crear y editar tus propios audiorelatos desde cero

25
  • Cómpralo ahora y llévate un 50% de descuento en el Curso de Audacity.
    Adéntrate y domina los entresijos de los podcasts.
Accede a tu cuenta