Tretzè capítol, segon de la segona temporada d’Audiollibres i Relats, el teu podcast literari favorit. Avui, et porto un sorprenent i colpidor relat de l’autor que vav inaugurar aquest podcast fa poc més d’un any. L’inclasificable e inigualable Quim Monzó.

Si t’agraden aquestes històries i vols estar informat de les noves publicacions, o saber molt més sobre el podcasting, no oblidis subscriure’t a la newsletter

Compártelo:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Vacances d'estiu. QUIM MONZÓ - ABISMOfm

Índice de contenidos

QUIM MONZÓ

Segon capítol d’aquesta segona temporada, 13 en el total del programa.

Avui et porto novament a l’autor que va donar per inaugurat aquest humil podcast ara fa tot just catorze mesos a l’agost de 2021. 

Un dels autors més prolífics de la nostra literatura, un dels millors narradors en llengua catalana… l’inclasificable Quim Monzó.

Com ja et vaig fer un bon resum de la seva biografia a aquell primer capítol en que et vaig portar el relat «El meu germà», et convido a que l’escoltis si mai no ho has fet, o ho revisitis tant per escoltar la bio de l’autor, com per refrescar aquell fantástic relato.

Vacances d’estiu


Doncs bé, el relat que avui et presento es titula «Vacances d’estiu», una historia totalment desconcertant en la que el mestre Monzó ens delecta amb el seu bon gust narratiu i amb un humor tan negre com corrosiu ens fa pensar, riure i esgarrifar-nos alhora.

Impresionant com sempre. No et deixará pas indiferent. D’això, n’estic ben segur.  

Subscriu-te al podcast, tant en català com en castellà. És totalment gratuït. No te’n penediràs.

Llarga vida al podcasting i llarga vida a la audioliteratura… ara també, en català.

Contacte


Ets escriptorT’agradaria escoltar el teu relat ficcionat en aquest podcast?

Escriu-me i feu-me el teu relat a contacto@abismofm.com. Ajudeu-me a fer créixer aquest bonic projecte compartint a les xarxes socials o recomena’l als teus amics i familiars.

Per seguir-me, suggeriments, peticions o el que estimis oportú ho pots fer a través de Facebook a ABISMOfm o Twitter @abismofm.

Si t’agrada aquest relat i el programa subscriu-te al podcast sigui quina sigui la plataforma des de la qual ens escoltes, és totalment gratuït.

Si vols escoltar més relats pots fer-ho al podcast «Audiollibres i Relats»

¿Tens un podcast, un blog o un negoci a internet i vols donar-te a conèixer a la meva audiència? Vols assegurar-te la supervivència d’aquest projecte i ajudar en el seu creixement? Fes-te mecenes o patrocinador d’ABISMOfm. Des de 1,99€.Si vols escoltar l’anterior relat publicat aquí et deixo l’anterior capitol. . Espero que t’agradi.


Suscríbete a Audiolibros y Relatos en:

  

Notes del programa


NARRADORS:

Xavi Villanueva

MÚSICA DE LA INTRO: 

Partners in crime – Alexander Nakarada 

MÚSICA DEL RELAT:

Totes les músiques del relat pertanyen a la menbresia de Envato Elements.


Aprende a crear y editar tus propios audiorelatos desde cero

25
  • Cómpralo ahora y llévate un 50% de descuento en el Curso de Audacity.
    Adéntrate y domina los entresijos de los podcasts.
Accede a tu cuenta