T7-E03

La nostra guerra. SERGI PÀMIES

Capítol 31 d’Audiollibres i Relats, el teu pòdcast literari de referència i espero que també, el teu favorit! Avui estrenem temporada, la quarta, i per això et porto per tercer cop a un autor que fa bastant de temps que no passa per aquesta casa, es tracta del gran Sergi Pàmies, amb un relat molt allunyat del àcid humor al que ens té acostumats.

Si t’agraden les nostres històries i vols estar informat de les noves publicacions o saber molt més sobre les nostres col·leccions d’audiorelats Premium subscriu-te a la newsletter.

Compártelo:

Facebook
Twitter
LinkedIn

SERGI PÀMIES

Sergi Pàmies López va néixer a París el 26 de gener de 1960, en el si d’una família d’exiliats polítics.

Fill de l’escriptora Teresa Pàmies i del polític Gregorio López Raimundo, va passar la seva infantesa a França fins que la família va tornar a Catalunya quan ell tenia onze anys.

Pàmies és un escriptor polifacètic, conegut per la seva capacitat de combinar humor i melancolia en els seus relats

La seva obra inclou reculls de contes com «T’hauria de caure la cara de vergonya» i «L’art de portar gavardina», on explora les complexitats de les relacions humanes amb una prosa precisa i concisa.

A més de la seva carrera literària, Pàmies ha treballat com a traductor i ha col·laborat en diversos mitjans de comunicació, aportant la seva visió crítica i irònica sobre la societat contemporània.

La nostra guerra


Aquest relat de Sergi Pàmies apareix en el recull «Si menges una llimona sense fer ganyotes» de l’any 2006. 

El relat tracta sobre les petites i grans batalles que es lliuren en el si d’una família, reflectint les tensions i els afectes que conviuen en les relacions humanes. 

Pàmies utilitza un llenguatge directe i senzill, però carregat de significat, per explorar temes universals com l’amor, la pèrdua i la incomunicació.

L’estil de Pàmies es distingeix per la seva ironia subtil i la seva capacitat per capturar moments quotidians amb una profunditat inesperada. 

Els seus contes sovint comencen amb una frase impactant que atrapa el lector i el porta per una cascada d’esdeveniments aparentment simples però emocionalment complexos.

Aquest relat, com molts altres de Pàmies, destaca per la seva habilitat per fer que el lector es reconegui en les situacions descrites, creant una connexió íntima i reflexiva.

Fins al capítol que ve, llarga vida a l’audioliteratura!! Ara també en català.

Contacte


Ets escriptorT’agradaria escoltar el teu relat ficcionat en aquest podcast?

Escriu-me i feu-me el teu relat a contacto@abismofm.com. Ajudeu-me a fer créixer aquest bonic projecte compartint a les xarxes socials o recomena’l als teus amics i familiars.

Per seguir-me, suggeriments, peticions o el que estimis oportú ho pots fer a través de Facebook a ABISMOfm o Twitter @abismofm.

Si t’agrada aquest relat i el programa subscriu-te al podcast sigui quina sigui la plataforma des de la qual ens escoltes, és totalment gratuït.

Si vols escoltar més relats pots fer-ho al podcast «Audiollibres i Relats»

¿Tens un podcast, un blog o un negoci a internet i vols donar-te a conèixer a la meva audiència? Vols assegurar-te la supervivència d’aquest projecte i ajudar en el seu creixement? Fes-te mecenes o patrocinador d’ABISMOfm. Des de 1,99€.



Si vols escoltar l’anterior relat publicat aquí et deixo l’anterior capitol. . Espero que t’agradi.


Suscríbete a Audiolibros y Relatos en:

  

Notes del programa


NARRADORS:

Xavi Villanueva

MÚSICA DE LA INTRO: 

Partners in crime – Alexander Nakarada 

MÚSICA DEL RELAT:

Totes les músiques del relat pertanyen a la menbresia de Envato Elements.



Accede a tu cuenta